top of page

Porvoo PRIDE: Knife Girl (soolo), Homeopatia

torstaina 17. elokuuta 2023

Porvoo PRIDE: Knife Girl (soolo), Homeopatia

Tärkeää tietoa: Tapahtuma on ulkona eli tapahtumassa on säävaraus. Ilmoitetaan lipunostajille sähköpostiin mikäli tapahtuma joudutaan siirtää/perumaan. Paikalla on myynnissä pientä purtavaa. Tapahtuma on ikärajaton!

ENNAKKOLIPPU:
https://biletti.fi/e/porvoo-pride-3-knife-girl-soolo-homeopatia

Ovet 18
Homeopatia 19
Knife Girl (soolo) 20
Taphtuma loppuu 22


KNIFE GIRL (soolo)


Knife Girl on 21-vuotiaan laulaja-lauluntekijä-tuottaja Lili Aslon musiikillinen alterego. Artistin debyytti-EP ”Metro” julkaistiin kesäkuussa 2021, ja se saavutti paljon huomiota ja kiitosta etenkin kriitikoiden sekä uusia artisteja seuraavien musiikkimedioiden keskuudessa. Kappaleille ominaista ovat seikkailulliset ja yllätyksellisetkin äänimaisemat ja erityiset melodiset elementit. Syyskuussa 2022 julkaistulla, mm. Helsingin Sanomien arvostelussa neljä tähteä saaneella Uniform-esikoisalbumillaan Knife Girl kiinnitti viimeistään suuren yleisön huomion. Kulttuurilaivalla Knife Girl esiintyy soolona.


HOMEOPATIA


info TBA.Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!


Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:

Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa.

Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä. Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.

Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä. Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.

Ole vastuussa omasta toiminnastasi. Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.bottom of page