top of page

Samae Koskinen @ Kulttuurilaiva

lauantaina 29. kesäkuuta 2024

Samae Koskinen @ Kulttuurilaiva

Aikataulu:

18:00 Portti aukeaa
20:00 Samae Koskinen
23:00 Tapahtuma päättyy


Samae Koskinen on kahdeksan soololevynsä myötä opittu tuntemaan lauluntekijänä, joka löytää auringonpaisteen risukasasta ja tekee pienestä suurta. Yhdeksännellä 26.4. julkaistavalla levyllään
"Mä näin unta että kaikki meni hyvin" Samae kuitenkin keskittyy risukasaan.

“Syksyllä 2023 mulla tuli mitta täyteen. Hallituksen äärioikeistokytkökset, urheilijoiden sikailuiden ympärillä vellova naisviha, luokaton etiketti nettikeskusteluissa ja ylipäätään saatanallisen kylmäävä ilmapiiri sai miettimään sitä, mitä itse teen ja miksi. Olin pysynyt visusti sivussa ottamasta taiteellani kantaa juuri mihinkään ja kirjoittanut kaiken arvoihini liittyvän rivien väliin. Yksi syy oli pelko, toinen halu miellyttää. Sitten aloin miettimään esikuviani: Bad Religion, Rage Against the Machine ja Bob Dylan olivat pistäneet minut aidosti pohtimaan omia valintojani ja arvojani. Miten kohtaan maailman, mitä valta on ja mitä se ihmiselle tekee. Päätin että teen lauluja, joissa otan kantaa. Kommentoin kylmyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja vihaa."------------------------------------------------------------------

Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus (english below):

Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.

Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.

Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.

Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.

Ole vastuussa omasta toiminnastasi.

Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.

Culture Boat's Safe Space Guidelines:

Do not assume gender, sexuality, nationality, socioeconomic status, age, or health condition. Respect individuals' own names and identities.

Respect others' boundaries and personal space. Avoid commenting on strangers' appearance or bodies, especially uninvited. Ask for consent before touching and give space when requested.

Do not use discriminatory or offensive language.

Do not engage in racist, sexist, homophobic, or otherwise offensive speech.

Take responsibility for your own actions.

If you receive feedback on your behavior, accept it with an open mind and try to improve.

bottom of page