top of page

Tulikuu

keskiviikkona 23. elokuuta 2023

Tulikuu

Tärkeää tietoa: Tapahtuma on ulkona eli tapahtumassa on säävaraus. Ilmoitetaan lipunostajille sähköpostiin mikäli tapahtuma joudutaan siirtää/perumaan. Kahvilassa myydään mm. toasteja, kahvia ja chaita. Omat eväät sallittu. Tapahtuma on ikärajaton! Ennakkoliput tulevat myyntiin alkuviikosta.
Artistiesittely/artist introduction:

TULIKUU
Tulikuu on free jazziin ja improvisoituun musiikkiin keskittyvä yhtye. Yhtye on perustettu 2021 marraskuussa kun New Yorkissa asuva Kenneth Jimenez oli vierailemassa Helsingissä. Syyskuussa 2022 yhtye teki Suomessa lyhyen kiertueen ja suunnisti studioon nauhoittamaan debyyttilevyään. Yhtyeen muusikot ovat soittaneet/levyttäneet mm soittajien kuten Harri Sjöström, Teppo Hauta-aho, Mikko Innanen, Tom Rainey, Gerald Cleaver, Ingrid Laubrock, Raoul Björkenheim ja Junnu Aaltonen kanssa.
​Tulikuu is a new constellation of free jazz and improvised music. The ensemble was founded in November 2021, when Kenneth Jimenez (NY) was visiting Helsinki. In September 2022 the ensemble had a short tour in Finland and heading to studio to record their debut album. Members of the ensemble have associated with musicians such as Harri Sjöström, Teppo Hauta-aho, Mikko Innanen, Tom Rainey, Gerald Cleaver, Ingrid Laubrock, Raoul Björkenheim ja Junnu Aaltonen.
Jukka Kääriäinen, el. guitar
Libero Mureddu, piano and synthesizer
Kenneth Jimenez, double bass
Teemu Mustonen, drums
Liput 10-20e varallisuuden mukaan
Keikka alkaa klo 20
Tapahtuma loppuu klo 22
Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:
Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.
Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.
Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.
Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.

bottom of page