top of page

Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo

keskiviikkona 26. heinäkuuta 2023

Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo

JOOSE KESKITALO & THE MYSTIC REVELATION OF TEPPO REPO

Savonlinnalainen folkin mestari Joose Keskitalo on yksi 2000-luvun merkittävimmistä suomalaisista laulaja-lauluntekijöistä. Hänen väkeviä lauluja, mystisiä näkyjä ja koskettavia tarinoita on kuultu vuonna 2004 ilmestyneestä Luoja auta debyyttialbumista lähtien. Vuonna 2022 marraskuussa julkaistiin eeppinen kahden levyn kokonaisuus Orfiset
laulut V & VI. Levyt on tehty jälleen yhteistyössä The Mystic Revelation Teppo Repo -yhtyeen kanssa. Albumien tekstit Keskitalo on kirjoittanut antiikin kreikkalaisten tragedioiden ja myyttien pohjalta.

”Arvasin, että kreikkalaiset tekstit ovat niin merkittäviä, että ne kannattaa lukea läpi. Silti ne osoittautuivat jopa yllättävän olennaisiksi. Raamatun ohella kreikkalaiset kertomukset resonoivat läpi länsimaisen kulttuurin, vaikkei niitä aina muisteta.” Joose kertoi heinäkuussa Harri Römpötin haastattelussa Helsingin sanomissa. Orfiset laulut V & VI on musiikillisesti monipuolinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus jolla kuljetaan ennakkoluulottomasti arkaaisen folkin
pohjalta progen ja psykedelian sävyihin.

Joose Keskitalo - laulu, kitara ja puhaltimet
Otto Eskelinen - puhaltimet ja koskettimet
Eero Tikkanen - basso
Arwi Lind - rummut

Aikataulu:
Ovet klo 18
Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo klo 19
Tapahtuma loppuu 22

Liput 10-20e varallisuuden mukaan
Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:
Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.
Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.
Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.
Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.

bottom of page