top of page

Meteliklubi: Hämyrä, Call From Abyss, Lorn Quarry

lauantaina 1. heinäkuuta 2023

Meteliklubi: Hämyrä, Call From Abyss, Lorn Quarry

Meteliklubi on Vilho Talvelan kuratoima musiikkiklubi joka toteutetaan Porvoon Kulttuurilaivalla.

Artistiesittelyt:

HÄMYRÄ

ETEERISTÄ JUMITUSTA JA ANKARAA PAAHTOA, TUMMIA SÄVYJÄ JA SUORAAN SYDÄMESTÄ PÄÄN LÄPI KULKEVAA KIRKASTA VALOA!
Hämyrä on arvaamatonta psykedeelistä hämyrokkia soittava yhtye, joka heitti ensimmäisen keikkansa vuonna 2015 ja julkaisi debyyttialbuminsa Ellam Ondren vuonna 2019. Seuraava albumi on jo myös masteria myöten valmis, ja on tarkoitus julkaista alkusyksyllä 2023. Albumi on temaattinen kokonaisuus, joka pyrkii kääntämään huomion kokijaan itseensä perimmäisten kysymysten äärelle. Kuka olet todella?
Tulevan levyn biiseistä todettua:
“Tää kuulostaa siltä niinku Ismo Alanko ois polttanu ihan liikaa pilvee” -Suomen pelottavin Idols-tuomari, tuottaja Hannu Korkeamäki
“Ismo Alanko kohtaa Black Sabbathin” -Juho “Jun-His” Vanhanen, Oranssi Pazuzu
https://www.facebook.com/hamyraband/
https://www.instagram.com/hamyraband/
https://open.spotify.com/album/1twWRJ95kpTaS7WnGdrGWN

CALL FROM ABYSS

Call From Abyss on moderneilla elementeillä höystettyä melodista death metallia. Biiseissä matalina runnovat kitarat yhdistyvät voimakkaisiin melodisiin syna- ja pianomelodioihin luoden voimakkaan kontrastin, jossa jopa herkistä kohdista kuuntelija kuljetetaan äärimmäisen raskaaseen myllytykseen. Melodisuuden herkkyyden ja raskaan paahtamisen päällä jopa hieman black metal tyyliset vokaalit luovat Call From Abyssin musiikista omanlaistaan.

LORN QUARRY

Lorn Quarryn viiden hengen retkikunta lähti ensimmäisen kerran matkalle kohti suuria, vielä louhimattomia legendaarisia riffejä loppukesästä 2022. Porukan pohjasaundi eli perustason aseistus on raaka, väkivaltainen mikstuura sci-fiä melometallia ja äkkiväärää louhintaa. Huhutaan, että rumpalin takia lyömäsoittimet ovat pyytäneet saada vaihtaa nimensä kosketussoittimiksi.
Tänä vuonna yhtye on raportoinut liikkeistään taivaankappaleiden seassa mm. ensijulkaisullaan "Destinations". Päivitetyt uutiset ulkoavaruuden tuolta puolen tarjoilee Life Forger -laivan päivitetty miehistö, tule ihmeessä tsekkaamaan!

LIPUT: 10-20e varallisuuden mukaan. Mobilepay/cash.

Ovet 18
Tapahtuma loppuu 22
Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:
Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.
Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.
Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.
Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi. See less

bottom of page