top of page

Spaceboat Klubi: Rinneradio, Veikko Virta

lauantaina 10. kesäkuuta 2023

Spaceboat Klubi: Rinneradio, Veikko Virta

ENNAKKOLIPUT:
https://biletti.fi/e/rinneradio

Mahtava Rinneradio saapuu Porvoon Kulttuurilaivalle lauantaina 10.6.2023.

RINNERADIO

Viisitoista albumia julkaissut RinneRadio syntyi puupuhallinspesialisti Tapani Rinteen ja rumpali-säveltäjä Edward Vesalan aloitteesta. Matka vuoden 1988 Sound & Fury -työpajasta tähän päivään näyttäytyy vaiheikkaana, ja kakkosalbumi Dance & Visionsin myötä löydetty oma soundi jalostuu jalostumistaan. Yhtyettä määrittää vain jatkuvan muutoksen tila, ja ilmiasun ainoana vakiona pysyy Rinteen puupuhallinarsenaali. RinneRadio on ollut kautta historiansa sekä edellä aikaansa että täysin ajaton, ja sama trendi jatkuu yhä. Bändin vuosimallin '22 muodostavat Rinne, jota luonnehdittiin 20 vuotta sitten New York Timesin jutussa ”maailman ainoaksi tekno-bassoklarinetistiksi”, elektroniikasta vastaava Aleksi Myllykoski ja lyömäsoittaja Juuso Hannukainen.

Veikko Virrasta:
”Olen kitaristi ja säveltäjä. Suuntaukseni on instrumentaali kitaramusiikki. Homman nimi on soittaa sitä kappaletta, jonka kuulen sisälläni. On siis hankala kahlita tätä yhteen genreen, siinä voi siis olla elementtejä monien eri kulttuurien musiikista. Olen luonut sellaisen tietynlaisen oman tyylin, jossa voi kuulla klassista, flamencoa, bluesia, bluegrassia, jatsia ja niin edespäin. Pyrin tuomaan sielun syviä salaisuuksia äänenä ihmisille kitaran soinnin kautta ja se muuten tosissaan soi! Minulla on soitossani aina syvällinen intentio ja rakastan soittaa musiikkia. Livekäytössä minulla on teräs- tai nylonkielinen akustinen kitara. Tule kuuntelemaan ja kokemaan kuinka ääni voi koskettaa meitä syvältä!”
https://www.instagram.com/divine_pawn/

Aikataulu:
Veikko Virta klo 18:30
Rinneradio klo 20
Tapahtuma loppuu klo 22
Ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 15.5.2023.
Tapahtuma on piknik henkinen. Paikalla mahdollisuus ostaa pientä purtavaa. Tilaisuus on ikärajaton.
Tapahtumassa SÄÄVARAUS.

Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!


Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:

Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa.

Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä. Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.

Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä. Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.

Ole vastuussa omasta toiminnastasi. Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.


bottom of page