top of page

Street Music Party: TIMO Brass Band & Oulun_Keskusta

torstaina 13. kesäkuuta 2024

Street Music Party: TIMO Brass Band & Oulun_Keskusta

Aikataulu:
Ovet: 18:00
Oulun Keskusta: 19:00
TIMO Brass Band: 20:00
Tapahtuma loppuu klo 22.00

TIMO Brass Band

Timo Brass Band on tuore, energinen ja kunnianhimoinen ammattimuusikoista koostuva puhallinyhtye. Bändin musiikillinen monipuolisuus ja karismaattinen lavaesiintyminen takaavat yleisölle mukaansatempaavan elämyksen. Yhtyeen mieletön meininki tarttuu varmasti jokaiseen. Ohjelmistoon kuuluu niin tunnettuja klassikoita kuin tuoreita listahittejä. Esiintyessään bändi ei tyydy pelkästään ammattitaitoiseen soittamiseen: TIMO:n show on täyttä viihdettä kaikenikäisille silmille ja korville. Bändi on keikoillaan tottunut tanssimaan ja juhlimaan yleisön seassa viilettäen pitkin katuja ja käytäviä, joten kokonaisvaltainen spektaakkeli on taattu!

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=7xf6TFzjkTo
Oulun_Keskusta
Oulun_Keskusta on kotkalaisen, tamperelaisen ja kempeleläisen Oulun Toppilassa 2023 perustama äärikeskustalainen yhtye. Keskustan äärillä soittavan saksofoni-rumputrion tyyliksi on nopeasti muovautunut PÄTS.

Punkkia ja jazzia sekoittelevan Oulun_Keskustan muodostavat Elmeri Karjalainen (baritonisaksofoni), Nestori Määttänen (tenorisaksofoni) ja Oula Lipponen (rummut). Trio soittaa alkuperäisiä kappaleita, sekä omia sovituksia, pätsejä, muiden biiseistä. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu Putket (villit) näki päivänvalon
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=nNIKTq4Hk58
Liput 10-20e varallisuuden mukaan (mobilepay & cash)

Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

-----------------------------------------------------------------
Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus (english below):
Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.
Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.
Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.
Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.
Culture Boat's Safe Space Guidelines:
Do not assume gender, sexuality, nationality, socioeconomic status, age, or health condition. Respect individuals' own names and identities.
Respect others' boundaries and personal space. Avoid commenting on strangers' appearance or bodies, especially uninvited. Ask for consent before touching and give space when requested.
Do not use discriminatory or offensive language.
Do not engage in racist, sexist, homophobic, or otherwise offensive speech.
Take responsibility for your own actions.
If you receive feedback on your behavior, accept it with an open mind and try to improve.

bottom of page