top of page

Taloudellinen itsemurhaklubi: Lempi Elo, Musta Huone

perjantaina 16. kesäkuuta 2023

Taloudellinen itsemurhaklubi: Lempi Elo, Musta Huone

Taloudellinen itsmurhaklubi on Veeti Aaltosen kuratoima musiikkiklubi joka toteutetaan Porvoon Kulttuurilaivalla.

Artistiesittelyt:

LEMPI ELO
Lempi Elon musiikissa kaikuu niin folk, jazz kuin klassinen ja progressiivinen musiikki. Aamukahveista havumetsämaisemiin, päivännoususta illankajoon, Elo kertoo tarinoita matkasta, jossa kierrymme yhteyden ja yksinäisyyden salaisuuksiin. Yhtyeen lausuessa melodiat tututkin paikat tuntuvat vierailta.
Lempi Elo on hurmannut kuulijoita herkkyydellään ja vimmaisella alkuvoimaisuudellaan tuoreella levyllään Huojuvat puut, jonka laulujen on kuvailtu olevan jatkumoa Liekin ja Scandinavian Music Groupin kaltaisten klassikkoartistien värittämään laulukirjaan. Folkahtavaa ja progehtavaa taidepoppia soitetaan ilmavasti ja nuottien väleihin toisinaan jääville hiljaisuuksille annetaan tilaa. Luvassa on siis "tunnelmointia ja tykitystä".

https://open.spotify.com/artist/2Uy3vg4OPMHIKwPwMR1D3s...
https://www.instagram.com/lempielo/
https://www.facebook.com/lempielo


MUSTA HUONE

Kylmää ja äänekästä shoegazea ja wall of sound -estetiikkaa ambientin tekstuureihin yhdistelevä Musta Huone on kotimaisen tunnelmarockin kiinnostavimpia tuoreita nimiä. Pohjoisesta melankoliasta inspiraatiota niin teksteihin kuin melodioihinsa ammentava ryhmä on livenä ehtinyt tekemään ensimmäisiin kokijoihin suuren vaikutuksen myös post-punkin ja krautin puolelle lipsahtavalla hypnoottisen raskaalla vyörytyksellä.
Musta Huone on juuri saanut valmiiksi uuden albuminsa miksauksen.

https://open.spotify.com/artist/21qXnSs4WR2iy6XfgtA8m9...

Ovet 18
Tapahtuma loppuu 22

Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!


Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:

Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.

Kunnioita toisen rajoja ja tilaa. Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.

Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.

Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.

bottom of page